Warning: copy(/home/easypromotenow/public_html/relevantnaa.no//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/easypromotenow/public_html/relevantnaa.no/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Om oss | Relevantnaa

MultiCo er et privat selskap, og driver virksomhet innenfor flere ulike forretningsområder. 

Da en av våre store samarbeidspartnere i Latvia tilbød oss en avtale om salg og distribusjon av deres munnbind så vi dette som en god mulighet. Det Latviske selskapet hadde da lagt ned et betydelig arbeid med godkjenninger og utforming av munnbind tilpasset retningslinjene i henhold til EU direktivet. Selskapet hadde allerede også flere store leveranser til anerkjente selskaper over hele Europa.  

Produktene er i tillegg til å dekke EU krav, et miljøvennlig alternativ, som kan bidra til en positiv image også for mindre bedrifter. Spesielt interessant fant vi det da produksjons fleksibiliteten er høy – vi kan levere munnbind helt ned i så små serier som 10 X 10 til fornuftige priser. 

Vår forretningside for munnbindene er enkel:

La selskaper og privatpersoner få mulighet til å kombinere rimelig, miljøvennlig og god markedsføring i ett og samme produkt.
På denne måten kan vi  “La alle få bidra til dugnaden”.

Torkel Ruud

Daglig leder, MultiCo 

Du kan gjerne kontakte oss på  kathrine@relevantnaa.no

eller på www.relevant-nå.no

Produsert i Latvia

Salg og distribusjon ved MultiCo  Org nr  979 132 298